Sabtu, 6 Jun 2009

地震。。(gempa bumi)


Arini dlm sejarah...1st time dlm hidup rase gempa bumi..huhu...kejadian bersejarah ini berlaku ketika sy sdg fokus ujian listening TOEIC..tetiba terdgr bunyi mcm bende bergoyang..dlm 10 saat mcm tu..time tu xsedar lagi..bende tu nk bergoyang biar la(dlm ati bermonolog sdr sbb xblh bckp sbb tgh ujian pendengaran)huhu..apabila tamat ujian tersebut br la pegawai peperiksaan memaklumkn bhw telah berlaku gempa bumi sebentar td(time tu br la tersedar eh gempa bumi penye td)huhu..dan ditambahkn pulak dgn 1 berita yg mengejutkn..peg peperiksaan tu mkhabarkn mungkin ada soalan yg dikeudarakan ketika gempa bumi tu,cara pemarkahan nye akan disemak semula..dlm hati,"hah!biar btol org jepun ni smpi mcm tu skali"xterpikir lak dlm kepala otak ni bhw ada kemungkinn dpt markah free gara2 gempa bumi..huhu..

pas abis test tu sy wahida dan emon plan nk g umah sempai aka senior...dorg ajak men game katenye..tp sblm tu sy ckp kt wahida "jom g kedai kek,minum ptg.." wahida pn "jom!".huhu
terus g kedai kek,tp xtau kedai nye kedai yg mne ....tanye sempai jumpe jugak kedai nye..



nampak sedap tp bukan sume blh mkn...huhu..certain2 je..sampai2 kedai ni nk mkn yg sedap2 tgk beg duit duit syiling je tinggal..adui mengaruk kepala jap...tanye emon bwk duit x,die pn xbwk..huhu..adoi2...sume dh duduk kt dlm kedai dh time tu..tula lain kali nk g mne2 standby duit lebih..huhu...segan dh time tu kt org kedai tu..nasib bek ada wahida,terpakse pinjam die jap...huhu..disbbkn x bwk duit mkn kek kecik je..huhu..buat cukup syarat...name pn minum ptg..huhu..]

p/s:kepada wahida..thanks kalo blh kire blanje xpe..huhu...

4 ulasan:

Asyuhada berkata...

huhu, xsangka ko ada geng power ranger (kurang satu ahli) kat sana..
salam buat geng2 kau tu ye!

Khairul Qayyum berkata...

adoi...driverku blh la wat penoh korum..huhu

polar_bear berkata...

pak cik...
yi ting yao hao hao de oooo
xiao xing......

pja_chan berkata...

jishin ne..tanoshimi!